Om Mig

Om Anders Björknäs Massage & Friskvård

Anders Björknäs Massage & Friskvård hjälper dig till ett mer aktivt och smärtfritt liv. Jag arbetar för ökad rörlighet och smärtlindring genom välbeprövade behandlingsmetoder och effektiva träningsprogram.

Anders Björknäs, cert. massageterapeut och dipl. idrottsmassör

Som Certifierad Massageterapeut har jag kunskap i sjukdomslära, skadelära, fysiologi och muskelfunktionsdiagnostik. Förutom massage och muskeltöjningar behärskar jag ett flertal massageterapeutiska metoder för att kunna arbeta direkt med behandling av specifika skador och besvär i rörelseapparaten.

Som Dipl. Käkledsterapeut har jag specifik kunskap om muskulaturen kring käkleden, hur dysfunktion i leden påverkar allmäntillståndet och hur muskulaturen kring leden ska behandlas för att uppnå avslappning och normal funktion.

Utbildning och försäkring

Jag som driver Anders Björknäs Massage & Friskvård är av Branschrådet Svensk Massage Certifierad Massör och utbildad Dipl. Massageterapeut vid Axelsons Gymnastiska Institut.

Hos mig är vidareutbildningar en självklarhet och just nu studerar jag till Personlig tränare, Kostrådgivare samt Hälsocoach vid Bergqivst Massage och Friskvårdsutbildningar.

Sedan tidigare är jag vidareutbildad Dipl. Idrottsmassör vid Physio Education, Bindvävsmassör vid Axelsons Gymnastiska Institut, Dipl. Käkledsterapeut vid Svenska Kinesiologi Skolan, Cert. Fascial Abrasion Technique vid Physio Education, Thoracal Mobilisering enligt Lotorpsmetoden vid Bergqvist Massage och Friskvårdsutbildningar, Deep tissue and Myofascial release med Art Riggs samt Dipl. FaR-ledare som leds av Stockholms läns landsting. Under våren 2018 studerade jag även fysiologi vid Karolinska Institutet. Jag är kvalitetssäkrad och ansvarsförsäkrad genom Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

 

Varmt välkommen till mig!